Ultimele stiri

Maria Grapini gafează din nou. Ce mesaj a postat pe Facebook

Maria Grapini

Maria Grapini, președintele Partidului Conservator Timiș, a anunțat, ieri, pe Facebook, că se pregătește să plece la Școala de vară a tineretului PC. Însă, postarea Mariei Grapini nu a fost lipsită de greșeli gramaticale.

„Mă pregătesc să merg la Scoala de vara a tineretului Partidului Conservator. M-am gandit la ce tema voi prezenta?: ARTA COMUNICARII.Cum influienteaza comunicarea ,cariera ? Relationarea intr-o societate ,relatiile inter-umane ,depind de o comunicare corecta,eficienta si permanenta. O alta tema importanta poate fi : MANAGEMENTUL TIMPULUI.Este important sa intelegem ca resursa TIMP,este atipica in raport cu celelalte resurse! Daca nu-l consumam eficient ,nu-l putem pastra pentru mai tarziu! Fiecare zi are importanta ei in viata noastra,si trebuie sa facem ceva semnificativ! Sa nu uitam sa dedicam zilnic timp gandirii! Ma voi consulta cu tinerii si voi decide conform dorintei majoritatii!”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

„De fiecare dată când Maria Grapini pune o virgulă între subiect și predicat, un copil sărac moare de Ebola” sau „Cum ați ajuns europarlamentar, doamnă? Sunteți o analfabetă. Și nu, nu trebuie să o luați ca pe o jignire”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile celor care au citit postarea.

1 Commentariu pe Maria Grapini gafează din nou. Ce mesaj a postat pe Facebook

  1. dorin tatuc // 26 august 2014 a 18:48 // Răspunde

    CE POZA RETUSATA I-ATI PUS…LA BABA ASTA RAMOLITA SI AGRAMATA….

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*