Ultimele stiri

2014, anul PREMIERELOR pentru Universitatea de Vest din Timișoara. Cu ce se laudă instituția

universitatea de vest

2014 a reprezentat un an plin de succese pentru Universitatea de Vest din Timișoara, mai ales că anul care tocmai a trecut a fost unul cu totul special. Și asta pentru că instituția de învățământ superior din Timișoara a sărbătorit 70 de ani de existență într-un mod inedit prin organizarea mai multor evenimente unice.

De asemenea, în 2014, Universitatea de Vest a punctat mai multe premiere naționale, printre care vizitarea instituției de către doi președinți ai României – Traian Băsescu și Klaus Iohannis și prezența unui domeniu de studiu în top 150 mondial – limbi moderne. Totodată, 2014 a fost un an cu poziționări fruntașe în clasamente educaționale internaționale.

„Trăgând linie, „stand strâmb” și „judecând drept”, am confirmat că „liderii providențiali”, „liderii salvatori” sunt un concept de basm și că forța comună a unei echipe unite și coagulate în jurul adevăratelor valori promovate consecvent de către UVT (Respect, Profesionalism, Onestitate, Solidaritate, Meritocrație, Responsabilitate, Diversitate, Toleranță, Transparență, Libertate de opinie) este cea care va genera starea de normalitate a unui sistem, progresul și performanțele acestuia”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*