Ultimele stiri

2015 vine cu un nou mare șantier. Ce stradă va fi închisă

Popa Sapca

Încă din campania electorală din 2012 primarul Nicolae Robu promitea lărgirea pasajelor Jiul, Popa Șapcă și Solventul. Iată că acum, la mai bine de doi ani, lărgirea Pasajului Popa Șapcă va deveni realitate. Asta pentru că, municipalitatea vrea să demareze cat mai repede lucrările, după ce, în cadrul plenului Consiliului Local, consilierii au votat trei proiecte de hotărâre privind aprobarea studiului de fazebilitate la toate cele trei pasaje, astfel făcându-se primii pași spre modernizare.

“Eu înclinam să dăm drumul la pasajul Jiul mai întâi nu pentru că e cel mai important, ci pentru că e cel mai simplu, dar dl Culiţă a spus că mai important e pasajul Popa Şapcă. La Jiul se fac manevre deasupra de către trenuri foarte frecvent. Lucrările ar dura mult la acest pasaj”, a declarat primarul Robu.

Începerea lucrărilor la Pasajul Popa Șapcă ar presupune bineînțeles închiderea circulației în zona respectivă pe perioada în care se va realiza lărgirea, astfel că șoferii trebuie să fie pregătiți pentru noi rute ocolitoare.

Vă reamintim că primarul Nicolae Robu anunța acest demers încă de la sfârșitul lunii octombrie. Atunci edilul menționa că nu s-a decis încă la care dintre pasaje vor fi demarate prima dată lucrările.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*