Ultimele stiri

Prinși de jandarmi cu în timp ce fumau etnobotanice

iarba

S-au drogat în plină stradă și asta i-a costat! Vorbim despre trei tineri din Timișoara, care au intrat în atenția oamenilor legii în acest sfârșit de săptămână după ce au fost surprinși cu etnobotanice la ei.

Totul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orelor 19.30, când jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare, pe strada Nicolae Titulescu, au observat trei tineri care au devenit agitați la vederea echipajului. În urma legitimării, jandarmii au constatat că doi tineri în vârstă de 20 ani şi altul de 19 ani îşi pregăteau cu migulozitate joint-urile.

În urma percheziției corporale asupra a doi din cei trei s-au găsit țigarete confecționate manual, conținând o masă vegetală de culoare verde și mai multe pliculețe conținând semințe. Ulterior, după ce aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de jandarmi, cei trei au declarat că au vândut, respectiv cumpărat, substanţe etnobotanice, pentru suma de 60 lei / gram, pentru consumul propriu.

Celor trei le-au fost întocmite actele de sesizare şi predate poliţiştilor de la B.C.C.O. Timişoara, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de risc.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*