Ultimele stiri

50 de litri de alcool confiscaţi la frontieră

alcool confiscat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora- Moraviţa împreună cu lucrătorii vamali au depistat cantitatea de 50 litri de alcool pe care o femeie încerca să o introducă ilegal în România.
În data de 23.06.a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora – Moraviţa s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a intra în România, cetăţeanul român S. Ramona, în vârstă de 44 de ani, care conducea un microbuz marca Citroen, înmatriculat în România.

În urma unor activităţi informativ operative, poliţiştii de frontieră timişeni deţineau informaţii potrivit cărora un cetăţean român urma să introducă ilegal în ţară, alcool peste limita legală admisă de lege, fapt pentru care lucrătorii noştri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.
În urma controlului, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a depistat, în portbagajul microbuzului, cantitatea de 50 de litri de alcool pe care femeia intenţiona să o introducă ilegal în ţară.
Întreaga cantitate de alcool, în valoare de 1500 de lei, a fost confiscată, iar S. Ramona a fost sancţionată contravenţional, de autoritatea vamală cu o amenda în valoare de 5000 de lei.

1 Commentariu pe 50 de litri de alcool confiscaţi la frontieră

  1. O lovitura grea data mafiei transfrontaliere!!! 50 de litri de alcool!! Biata femeie voia sa faca niste visinata, ca acu este sezonul, dar vigilenta politistilor de frontiera i-au spulberat planurile. Cu 50 de litri de alcool vrei tu sa treci granita, fraiero? Ce castigi tu ca sa le poti da si lor? Contrabanda se face cu cantitati minime de ordinul sutelor de litri, nu asa, mizilic!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*