Ultimele stiri

Adresă pentru primarul Nicolae Robu! Edilului „i se solicită imperios o atitudine fermă fața de abuzurile de natură penală comise în decursul anilor de către Clanul Cârpaci”

În cadrul evenimentului de pe Facebook, „Eu nu sunt CÂRPACI! Tu ești TIMIȘOREAN?”, primarul Nicolae Robu este, din nou, interpelat de inițiatorul protestului Corneliu N. Vaida. Edilului i se aduce la cunoștință că în ultimele 24 de ora, peste 600 de timișoreni au răspuns pozitiv la acțiunea demarată pe site-ul de socializare, lucru care ar însemna, în viziunea inițiatorului protestului, că aceștia sunt nemulțumiți de a administrația Robu.

În cadrul scrisorii deschise, postate pe site-ul de socializare, edilului i se cer răspunsuri, dar și acțiuni ferme în fața abuzurilor imobiliare făcute de romii din Timișoara. Iată ce i-a scris Corneliu N. Vaida în adresă primarului Nicolae Robu:

„Stimate Domnule Primar Nicolae Robu,

La 24 de ore de la lansarea protestului virtual impotriva abuzurilor si a a terorismului imobiliar practicat de Clanului Carpaci, s-au raliat la aceasta actiune peste 600 de timisoreni!

Dumneavoastra , care va bazati in deciziile luate si pe sondajele pe care le efectuati pe pagina dvs. de facebook, ar trebui sa realizati ca pana in acest moment peste 600 detimisoreni nemultumiti(!) si in acelas timp contribuabili, doresc niste raspunsuri!

Acest protest virtual prin care vi se solicita imperios o atitudine ferma fata de abuzurile de natura penala comise in decursul anilor de catre Clanul Carpaci, este o forma de dialog pasnic intre cetatenii nemultumiti, administratia locala si organele de aplicare a legii. Tulburarea de posesie, vandalismul, distrugerea, amenintarile, ultrajul sunt doar cateva din incadrarile faptelor celor incriminati.

Manifestarile de strada nu sunt scopul acestui demers! Scopul acestui demers este ca LEGEA sa fie aplicata – indiferent de etnia cetateanului culpabil – si cetateanul de buna credinta sa fie protejat de ea!

In acest sens va rog sa iesiti public si sa explicati cetatenilor Timisoarei, ce masuri s-au luat in acest sens pana acum, ce masuri preventorii se vor lua, ca pe viitor asemenea acte sa nu mai tulbure viata cetatenilor onesti.

De asemenea dorim sa aflam ce diligente ati depus pe langa organele de drept, pentru a avea solutionari cat mai urgent la sesizarile depuse.

Va reamintesc – ca exemplu – ca la peste doi ani de la manifestatiile pentru reabilitarea „Casei Muhle”, cand Primaria a facut o sesizare penala organelor in drept, nici pana acum nu am aflat care este stadiul anchetei! Sper ca dvs. sunteti cel putin la fel de interesat ca si mine de aceasta.

In concluzie doresc sa va asigur de intreaga mea disponibilitate la dialog si la colaborarea pentru binele urbei.

Cu stima,

Corneliu Vaida

cetatean contribuabil”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*