Ultimele stiri

Bocceluțe cu smântână SOLE, piept de pui și ciuperci champignon

Bocceluțe cu smântână SOLE, piept de pui și ciuperci champignon

Reteta postata de Levente
Timp de preparare: sub 30 minute

INGREDIENTE

Pentru clatite:2 ouă, ocană de lapte de consum SOLE  1,5% grăsime, o lingură de ulei, o legătură de pătrunjel verde, sare, piper,făină.
Pentru umplutura: 3 linguri de smântână SOLE 12% grăsime1piept de pui, 2buc.  ardei gras rosu,  4 ciuperci champignon, unou, 3-5lingurițe de unt SOLE 62% grăsime, ceapă verde,  sare, piper.


MOD DE PREPARARE

Aluatul îl facem ca la clătitele clasice, amestecând toate ingredientele și apoi coacemfiecare clătită. Se dau deoparte până preparăm umplutura.  Într-otigaie cu 1 lingură de uleise pun: pieptul de pui tăiat în bucăți mici, ardeiul gras, ciupercile și ceapaverde tocate mărunt. Se lasă pe foc până se inmoaie toate. După ce se răcescpuțin se adaugă smântâna SOLE și oul. Cu amestecul acesta se umplu clatitele,li se dă forma de bocceluțe și se prind cu frunze de ceapă verde. Se pun într-otavă, se așează pe fiecare cate o bucata mică de unt SOLE și se pun la cuptorcirca 10-15 minute.Seservesc atât calde, dar și reci stropite cu smântână SOLE.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*