Ultimele stiri

Ciorbă de perişoare acrită cu borş

ciorba de perisoare

Ingrediente:

400 g carne tocată de vită
2 linguri orez
1 ceapă
1 ou
2 morcovi
1 pătrunjel
½ ţelină
½ l borş
1 legătură leuştean
sare
piper

Cum se prepară:

Zarzavatul curăţat şi tăiat cubuleţe se pune la fiert în 2 l de apă şi puţină sare. Borşul se pune la fiert separat şi se lasă să dea în clocot. Ceapa se toacă mărunt şi se amestecă cu carnea, orezul spălat, sare şi piper. Cu mâna udă se formează biluţe din amestecul de carne. Când legumele sunt aproape fierte, se pun şi perişoarele în ciorbă. Se lasă să fiarbă la foc potrivit aproximativ 20 minute. Se adaugă borşul, se mai lasă să dea în câteva clocote, se ia vasul de pe foc şi se pune leuşteanul tocat fin peste ciorba de perişoare acrită cu borş, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*