Ultimele stiri

Ciorbă de pui cu tăiţei

ciorba de pui cu taitei

Ingrediente

1 piept de pui
2 morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1 ţelină mică
1 ceapă
2 cartofi
200 ml suc de roşii
1 l borş
200 g tăieţei
pătrunjel verde sau leuştean
sare

Cum se prepară

Carnea se spală, se taie după dorinţă şi se pune la fiert în apă rece. Se curăţă cu grijă spuma formată şi se lasă la fiert încă 10 minute.

Se adaugă legumele curăţate, spălate şi tăiate bucăţi, fără cartofi. Se lasă să fiarbă, la foc mic, încă 30 de minute.

Se adaugă cartofii tăiaţi în patru şi sucul de roşii, se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă 15 minute.

Se adaugă borşul fiert separat. Se fierb tăieţeii în apă cu sare, se scurg, se clătesc cu apă rece şi se adaugă în ciorbă. Se serveşte caldă, cu pătrunjel verde sau leuştean, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*