Ultimele stiri

Ciuperci umplute

ciuperci umplute

Ingrediente

100 g caşcaval
20 ciuperci
1 legătură pătrunjel
1 legătură mărar
4 căţei de usturoi
sare
1 ceapă mică
tarhon
30 g unt
piper

Mod de preparare

Speli ciupercile. Le rupi codițele pe care le tai mărunt. Le amesteci cu mărarul, pătrunjelul, usturoiul şi ceapa, tăiate cât mai fin. Presari tarhon, sare şi piper, după gust. Dai
caşcavalul prin răzătoarea mică şi-l încorporezi şi pe el în compoziție.

În fiecare pălăriuță de ciupercă pui un strop de unt şi umpli cu amestecul obținut. Le aşezi într-un vas termorezistent, uns cu puțin unt, şi le dai la cuptor 20 de minute, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*