Ultimele stiri

Ciuperci umplute cu alune

ciuperci umplute cu alune

Ingrediente:

8-10 ciuperci mari champignon
3 fire de ceapă verde
150 g alune
1 legătură de mărar verde
1 lingură ulei de măsline
sare
piper
salată verde pentru decor

Cum se prepară:

Se curăţă ciupercile, se scot codiţele, având grijă să rămână pălăriile întregi. Se aşază pălăriile într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei.Se toacă mărunt codiţele ciupercilor şi se călesc cu ceapa tocată fin, în uleiul bine încins, până scade bine zeama lăsată de ciuperci, apoi se ia compoziţia de pe foc.După ce se răceşte, se adaugă alunele zdrobite mărunt sau măcinate, mărarul tocat fin, se condimentează cu sare şi piper, după gust, se amestecă bine şi se umplu pălăriile ciupercilor cu compoziţia obţinută.Se pun ciupercile la cuptor pentru circa 25-30 de minute, până se rumenesc deasupra. Ciupercile umplute cu alune se servesc imediat, decorate cu frunze de salată creaţă, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*