Ultimele stiri

Ciuperci umplute cu pui şi ţelină

ciuperci umplute cu pui si telina

Ingrediente:

2 ţeline mijlocii sau 4 mici
300 g carne pui
1 ceapă mică
1 lămâie
200 g mozzarella
sare
piper
4 linguri ulei
frunze de ţelină sau pătrunjel verde

Mod de preparare
Cureţi bucăţile de ţelină de coajă şi le tai pe jumătate. Le pui la fiert în apă clocotită, adaugi zeama de lămâie şi le fierbi, la foc mic, până se înmoaie. Se scurg bine, se lasă să se răcorească şi se scobesc. Cureţi ceapa mărunt şi o căleşti în uleiul încins. Adaugi carnea de pui tocată mărunt, miezul de ţelină scobit tocat mărunt, sare şi piper, după gust, şi la laşi, la foc mic, până când scade zeama. Adaugi 2/3 din brânză rasă şi frunze de ţelină sau pătrunjel tocate. Împarţi compoziţia cu carne în bucăţile de ţelină scobite, Presari brânza rasă rămasă şi le introduci în cuptorul preîncălzit pentru 15-20 de minute. Le poţi servi cu piure de cartofi sau cu produse de patiserie, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*