Ultimele stiri

Ciuperci umplute

ciuperci umplute

Ingrediente: 1 kg de ciuperci, 1 ceapă mare, 1 morcov mic, 200 g piept de pui fiert şi tocat, 2 linguri ulei de măsline, 1 castravete murat, mărar verde, caşcaval ras, sare, piper

Preparare: alegi ciuperci cu pălăria mai mare, le rupi codiţele, le speli şi le scurgi de apă. Toci picioruşele mărunt, le căleşti în cele două linguri de ulei, împreună cu ceapa tocată mărunt, morcovul ras, carnea tocată, sare şi piper, după gust. Când toate ingredientele s-au înmuiat, le dai deoparte de pe foc, le amesteci cu castravetele murat şi mărarul tocate fin. Umpli pălăriile ciupercilor cu compoziţia obţinută, presari deasupra caşcaval ras, apoi le aşezi într-un vas termorezistent şi le dai la cuptor pentru circa 25 de minute. Le serveşti calde, garnisite cu crenguţe de mărar verde, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*