Ultimele stiri

Cocktail de pepene verde

cocktail de pepene rosu

Ingrediente:

¼ cană apă plată
¼ cană zahăr tos
½ pepene verde
sucul de la 1 lămâie
200 ml rom alb
gheaţă
frunze mentă (pentru decor)

Mod de preparare:

Într-o cratiţă mică, pui apa la fiert, adaugi zahărul şi amesteci până se dizolvă complet. Laşi siropul să se răcească complet, înainte să-l foloseşti. Scoţi miezul jumătăţii de pepene şi îl dai prin blender, până obţii un piure consistent. Combini într-un vas de sticlă siropul de zahăr şi sucul de lămâie. Adaugi piureul de pepene verde şi romul şi amesteci bine. Laşi la frigider 20 de minute. Pentru servire, poţi folosi cupe de îngheţată sau pahare înalte, în care torni amestecul și cuburi de gheaţă. Decorezi cu frunze de mentă, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*