Ultimele stiri

Cod cu sos de muştar

cod cu sos de mustar

Ingrediente: 2 fileuri mari de cod, 300 g morcovi, 1 căţel usturoi, 50 g unt, 3-4 fire pătrunjel, ulei de măsline, sare, piper.

Pentru sosul de muştar: 1 ½ linguri boabe muştar zdrobite (nu măcinate), 1 ½ linguri muştar de Dijon, 3 linguri iaurt gras, 1 linguriţă smântână, 1 ou, 2 linguri arpagic tocat.

Mod de preparare: Condimentezi fileurile cu sare şi piper pe ambele părţi şi le freci cu usturoi pisat. Le laşi 10 minute să se aromeze. Cureţi morcovii şi îi pui la fiert în apă cu un praf de sare. Îi fierbi pe jumătate, îi laşi să se răcorească, după care îi tai rondele. Într-un vas termorezistent uns cu unt aşezi rondelele de morcovi, stropeşti cu două linguri de ulei, torni supa, pui fileurile deasupra, acoperi cu folie şi introduci în cuptorul preîncălzit pentru 20 de minute. Amesteci ingredientele pentru sos şi freci energic, ca la maioneză. Scoţi folia, torni sosul peste peşte şi mai introduci la cuptor pentru 10 minute. Laşi să se răcorească şi îl serveşti presărat cu pătrunjel verde, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*