Ultimele stiri

Cornuleţe cu rahat

cornulete cu rahat

Ingrediente:

250 g unt
200 ml lapte
300 rahat
1 lingură oţet
drojdie de bere cât o nucă
400 g făină
200 g zahăr pudră

Cum se prepară:

Se freacă untul spumă, se toarnă laptele în care s-a dizolvat drojdia de bere, se amestecă puţin, se adaugă oţetul şi se omogenizează compoziţia. Se adaugă făina, se frământă până se obţine un aluat potrivit şi se împarte în 4 turtiţe, care se dau la rece 30 minute.Se întinde din fiecare turtiţă câte o foaie subţire , care se taie pătrăţele. În mijlocul pătratului se pune câte o bucăţică de rahat. Cornuleţele se rulează şi se pun în tavă. Se coc la foc potrivit. Cornuleţele cu rahat se pudrează cu zahăr cât sunt calde, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*