Ultimele stiri

Cotlet de porc cu sos de smantana Sole si piper rosu

Cotlet de porc cu sos de smantana Sole si piper rosu

Postat de Lucia
Cotlet de porc cu sos de smantana Sole si piper rosu

Ingrediente:
-8 bucati cotlet de porc fara os-o cutie de smantana Sole de 20% grasime -sare, piper-30 gr piper rosu-50 gr unt Sole

Mod de preparare:
-500 gr cartofi-patrunjel verde-100 ml vin alb sec-vegetaMod de preparare:Se spala cotletul de porc apoi se usuca cu servetele de hartie pentru a indeparta surplusul de apa.Se condimenteaza cu piper negru macinat si sare de mare. Se lasa jumatate de ora la temperatura camerei.Intre timp se pun cartofii in coaja la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se arunca apa si se lasa putin la racit.Se incinge grilul (eu am folosit unul de ceramica), se adauga 2 linguri de ulei apoi se pun cotletele la foc mare pentru 5 minute pe fiecare parte. Se pastreaza la cald pana in mopmentul servirii. In alta tigaie se toarna vinul sec si piperul rosu, se lasa sa fiarba 5 minute apoi se adauga smantana Sole frecata cu o lingura de faina, se amesteca bine ca sa nu formeze cocoloase.Cartofii se curata de coaja si se taie felii, se incinge untul Sole si se adauga cartofii, se condimenteaza cu vegeta si patrunjel verde tocat.Se servesc calde, cu un pahar de vin si multa pofta!

Multumesc frumos.O zi superba va doresc si cat mai multi cumparatori ca produse bune aveti!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*