Ultimele stiri

Crap cu paste și praz

crap cu paste si praz

Ingrediente:

1 crap de 1 kg
300 g paste spirale
½ praz
2 linguri ulei
1 lingură pastă de tomate
½ linguriţă boia iute
1 lămâie
150 ml vin alb
pătrunjel verde
sare
piper
2 linguri făină

Mod de preparare:

Cureţi peştele de solzi, de intestine, îi tai capul şi îl speli bine. Îl usuci cu prosoape absorbante, îl condimentezi cu sare şi piper şi-l stropeşti cu zeamă de lămâie. Dai peştele prin puţină făină, îl pui într-un vas uns cu ulei, pe care îl acoperi cu folie de aluminiu. Îl introduci la cuptor şi după 15 minute scoţi folia şi îl laşi să se rumenească. Pastele le fierbi conform instrucţiunilor de pe pachet şi le ţii la cald. Într-o tigaie încingi uleiul, pui prazul tăiat fâşii, pasta de tomate, vinul, boiaua iute, puţină apă şi fierbi 5-10 minute. Condi mentezi cu sare şi piper. Aşezi pastele pe un platou, torni sosul peste ele şi aşezi peştele. Ornezi cu pătrunjel verde ţi serveşti crapul cu paste şi praz, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*