Ultimele stiri

Crap împănat cu kaizer la cuptor

crap impanat cu kaizer la cuptor

Ingrediente:

1 crap mare
2-3 linguri ulei
150 g kaizer
200 ml vin alb sec
1 ceapă potrivită
1 foaie de dafin
½ linguriţă boabe de piper alb
2 linguri zeamă de lămâie
1 crenguţă de cimbru
sare
piper

Cum se prepară:

Se curăţă peştele de solzi şi intestine, se spală şi se zvântă bine cu un prosop absorbant. Se crestează peştele, se pudrează cu sare şi piper, după gust, şi se lasă la rece 30 de minute.În fiecare crestătură se aşază câte o fâşie de kaizer, apoi peştele se pune într-o tavă. Se stropeşte cu ulei, zeamă de lămâie, se presară cu felii subţiri de ceapă, cimbru, sare şi piper măcinat, după gust.În tavă se adaugă boabe de piper alb, foaia de dafin şi vinul, apoi se pune la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Crapul împănat cu kaizer la cuptor se serveşte cald, garnisit cu verdeaţă, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*