Ultimele stiri

Cum se pregătesc rugbyştii de la RCM Timişoara în cantonament: taie lemne şi gătesc preparate tradiţionale FOTO

Timp de o săptămână, campionana României la rugby se pregăteşte intens la Valea lui Liman. Jucătorii de la RCM Timişoara au fost împărţiţi în patru echipe în prima zi a pregătirilor, şi anume Leii, Berbecii, Spartanii şi Fafas, fiind supuşi la o serie de probe din cele mai complexe.

Una dintre ele a reprezentat-o concursul de tras la funie, după mai bine de o oră şi jumătate de exerciţii. Apoi, a urmat un antrenament care a constat în tăiat de lemne şi cărat buşteni. Învingători la proba de miercuri a ieşit echipa Leilor.

Spre seară, însă, rugbyştii de la RCM Timişoara au trecut la cratiţă. Timp de trei ore, jucătorii au preparat salată de ciuperci cu maioneză, grătar sau tochitură cu mămăliguţă. În final, cele mai apreciate mâncăruri au fost pomana porcului, din Ardeal, gătită de echipa Leilor pe muzica lui Aurel Tămaş, şi specialitatea mexicană a celor din echipa Fafas.

Sursa foto: Facebook

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*