Ultimele stiri

Ficăţei de pui pe „pat“ de roşii

ficatei depui pe pat de rosii

Ingrediente:

500 g ficăţei
› 200 g roşii › 1 căpăţână de usturoi
› câteva frunze de pătrunjel
› mix de pui
› un pahar de vin roşu de calitate
› 2 linguri de ulei de floarea-soarelui

Cum se prepară:

Speli şi cureţi ficăţeii şi îi laşi la scurs. Speli roşiile şi le tai rondele mai groase. Într-un vas, amesteci ficăţeii cu condimentele mix de pui, cu pătrunjelul tocat fin şi cu usturoiul mărunţit.

Torni uleiul într-un vas şi aşezi rondelele de roşii peste care adaugi ficăţeii. Dacă vrei mai poţi picura peste ei puţin ulei, torni vinul şi dai la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*