Ultimele stiri

Frigărui de creveţi şi cartofi

retete culinare

Ingrediente: 1 kg cartofi mici, 2 ardei graşi, tăiaţi în bucăţi mai mari, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri pesto, 1 lingură sos de barbeque, 36 creveţi mari.

Mod de preparare: Dacă frigăruile sunt din lemn, pune-le în nişte apă să se înmoaie. Cartofii îi poţi ţine trei minute la cuptorul cu microunde, apoi îi întroci şi îi mai laşi câteva minute până când fruculiţa pătrunde cu uşurinţă. Amestecă într-un vas mic uleiul de măsline, pesto şi sosul barbeque. Încinge grătarul. Înfige cartofii, creveţii şi ardeii pe câte o frigăruie. Unge de fiecare dată cu amestecul de pesto. Lasă câte 4-5 minute pe fiecare parte. Iei de pe grătar când ai întors frigăruile pe ambele părţi, iar creveţii au devenit opaci şi de culoare roz, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*