Ultimele stiri

Gazpacho de roșii cu dovlecei

gazpacho de rosii cu dovlecei

Ingrediente:

2 dovlecei tineri
1 avocado
1 ceapă
2 căţei de usturoi
1 ardei galben
300 ml pulpă de roşie
1 lingură ulei de măsline
200 ml apă
sare
piper
zeamă de lămâie (opţional)

Pentru garnisit:

felii de lămâie
codiţe de ceapă verde

Cum se prepară:

Se curăţă dovleceii şi avocado de coajă, se îndepărtează sâmburele, se taie bucăţi şi se mixează cu blenderul împreună cu pulpa de ardei, ceapa, căţeii de usturoi, pulpa de roşii, o lingură ulei de măsline şi un pahar de apă (fiartă şi răcită foarte bine). Se adaugă sare şi piper, după gust, zeamă de lămâie (opţional) şi se serveşte imediat pentru a împiedica oxidarea supei. Gazpacho de roşii cu dovlecei se serveşte cu felii de lămâie şi codiţe de ceapă verde sau crutoane, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*