Ultimele stiri

Joc și cântec la Buziaș! Se pregătește o nouă ediție a unui festival internațional de folclor

nicoleta voica

Sărbătoare mare la Buziaș, în acest sfârșit de săptămână. Asta pentru că se pregătește cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Joc și cântec la izvoare”. Evenimentul are loc între 27 și 28 iunie în Parcul Dendrologic din Buziaș și este organizat de Primăria Buziaș împreună cu Casa de Cultură Buziaș și Consiliul Județean Timiș.

Festivalul începe sâmbătă, de la ora 18.00, când pe scena din Buziaș vor urca interpreți de muzică populară precum Ramona Ilieși Drăgan, Cornelia Lupulescu, Liliana Savu Badea, Ramona Torzan Gomboș, Carmen Ienci, Raluca Stanca, Oana Stanca, Sebastian Rămneanțu, Roxana Chiriță sau Daliana Tătar.

În cea de-a doua zi, petrecerea începe la ora 16.00, atmosfera fiind întreținută de Nicoleta Voica, Liliana Laichici, Dumitru Stoicănescu, Maria Didraga, Adrian Stanca, Carmen Popovici Dumbravă, Florin Boita, Codruța Măgurean, Dana Gruiescu și Nelu Blidariu.

Nu vor lipsi de la festival o serie de ansambluri folclorice precum Purtata Avrigului din Sibiu, Florile Mureșului – Vladimirescu din Arad, Izvorașul din Buziaș, ansamblul Vermeșana și ansamblul Boldureanca, dar și ansambluri din Polonia sau Serbia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*