Ultimele stiri

Mâncare de fasole verde cu pulpe de pui

Ingrediente:

4 pulpe de pui
500 g fasole verde
3 linguri ulei
1 ceapă mare
2 roşii bine coapte
2 linguri pastă de roşii
3 căţei de usturoi
mărar
pătrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare:

Rumeneşti carnea pe toate părţile, adaugi ceapa tocată mărunt, o ceaşcă de apă caldă (sau supă de legume) şi laşi să fiarbă, la foc mic, cu capac, până când carnea este bine pătrunsă. Între timp, fierbi păstăile de fasole verde în apă cu sare, scurgi apa şi pui fasolea peste carne. Pui roşiile curăţate de pieliţe, tăiate cubuleţe, usturoiul zdrobit, sare şi piper, după gust. Laşi totul să fiarbă 15 minute. Adaugi pasta de roşii, verdeaţa tocată mărunt şi după 2-3 clocote mâncarea este gata pentru servit. După gust, poţi servi mâncarea de fasole verde cu pulpe de pui cu rozmarin, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*