Ultimele stiri

Muzica lui André Rieu, din nou în România, din 28 august

Nuntă în Toscana

Filmul „Nuntă în Toscana”, care are pe coloana sonoră trei piese compuse de artist, se lansează la cinema în ultimul weekend de vară

Bucureşti, 25 iunie. Comedia romantică „Nuntă în Toscana”, ce va avea premiera în cinematografele noastre pe 28 august 2015, readuce în prim-plan muzica lui André Rieu, urmând seriei de concerte susținute de artistul olandez la București.
„Regele valsului”, cum este supranumit André Rieu, a compus – împreună cu violonistul Frank Steijns – trei piese noi pentru coloana sonoră a filmului olandez „Nuntă în Toscana”: este vorba despre „Tuscan Wedding Waltz”, „Volare con te” și „Bella Tarantella”.

André a declarat despre experiența lucrului la coloana sonoră și despre aceste noi piese: „Trăim încă multe amintiri de vis după ce am petrecut clipe de neuitat în Toscana, unde am înregistrat în localitatea Cortona. Ideea unei ‚nunţi în Toscana’ a fost o sursă de inspirație pentru amândoi. Ne-am putut răsfăţa într-un stil Italian delicios, pe notele romanticului Vals Toscan de Nuntă (Tuscan Wedding Waltz) sau în exuberanta, radianta Tarantella. Piesele se vor regăsi cu siguranţă pe viitorul meu album, ce va fi lansat în toată lumea”…
Acţiunea filmului este plasata în Toscana. Tânăra și frumoasa Sanne (Sophie van Oers) trăiește în Italia, unde – împreună cu părinții ei – administrează Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei , locul ideal pentru nunți de vis.
Sanne organizează nunțile altora, deși căsătoria ei a eșuat: e divorțată și locuiește singură. La aniversarea celor treizeci de ani, Sanne îl întâlnește pe Jeroen, un avocat specializat în divorțuri, care nu crede în dragoste. Vor primi încă o șansă în viață, sau vor continua doar să asiste la căsătoriile și divorțurile altora?

„Nuntă în Toscana”, distribuit în România de Taylor Projects

„Nuntă în Toscana” e distribuit în România de Taylor Projects, care a mai adus în România şi alte filme, precum „Amazonia” 3D, „Moş Crăciun picat din cer” sau „Călătorie de Crăciun”.
Producția olandeză a rulat timp de opt săptămâni în cinematografele din Olanda, surclasând la box office blockbustere hollywoodiene. În săptămâna premierei, „Nuntă în Toscana” a avut încasări mai mari decât The Wolf of Wall Street, în a doua săptămână a surclasat American Hustler, iar în a treia Monuments Men și Lego Movie, conform boxofficenl.net. Astfel, în primele trei săptămâni, a fost No. 1 în box office-ul olandez. Nuntă în Toscana” a mai fost distribuit cu succes în Ungaria și Coreea de Sud, România fiind a cincea țară în care este adus filmul.

Concurs: Cu un bilet la film se poate câştiga un weekend în Toscana

Lansarea filmului „Nuntă în Toscana” vine în România cu un premiu de vis – un weekend pentru doi chiar în Toscana. Astfel, un bilet cumpărat la film în prima lună de la premieră, va aduce unui norocos câștigător, prin tragere la sorți, o excursie pentru două persoane chiar pe meleagurile din centrul Italiei, în luna octombrie.
Filmul va rula în majoritatea orașelor țării, distribuitorul intenționând să aducă „Nuntă în Toscana” atât în sălile multiplexurilor, cât și în rețeaua de cinematografe a RADEF

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*