Ultimele stiri

NU RATA! Ziua Izabellei, petrecerea la care vine TOT Facebook-ul

ziua izabellei

Nebunie pe Facebook, după ce o adolescentă din Constanța a făcut o eroare nevinovată pe rețeaua de socializare. Tânăra a creat un eveniment la care și-au anunțat participarea zeci de mii de persoane din întreaga țară. Prin urmare, „Ziua Izabellei” a devenit viralul începutului de 2015 în țara noastră.

Totul a pornit de la două adolescente, Iza și Sara, care au încercat să-ți facă un cont de Facebook, asta deși nu au 16 ani și au încercat să evite regulile impuse de rețeaua de socializare. Pentru că nu sunt familiarizate cu Facebook-ul, în momentul în care au setat datele de naștere, cele două au publicat informația ca un eveniment și astfel a apărut „Ziua Izabellei”.

După ce a anunțat că ziua ei de naștere este în data de 14 martie, Izabela a apăsat butonul „Invite All”. Internauții s-au amuzat copios, astfel că, în doar câteva zile, aproape 90.000 de români au anunțat că vor participa la eveniment.

Totuși, după câteva ore, cele două adolescente și-au dat seama că greșeală au făcut și au scris un mesaj pe Facebook. „Doar ca să știți, eventurile nu erau nici măcar 0% reale! Totul a pornit dintr-o greșeală. Iza a creat evenimentele, dar erau pur și simplu zilele noastre de naștere! Adică nu invitați, nu petrecere, nu cadouri! Lumea a înțeles exact pe dos. Chestia asta o luase razna rău de tot, și tot fb era infestat cu așa ceva. Vă rugăm să ne scuzați că v-am creat iluzii. Nu va fi nici o petrecere!”, au scris cele două pe rețeaua de socializare.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*