Ultimele stiri

O nouă propunere pentru stârprirea ciorilor. Ce a SOLUȚIE a găsit un revoluționar

ciori

După propunerea de stârpire a ciorilor ce bântuie centrul Timișoarei prin folosirea de anticoncepționale, primarul Nicolae Robu primește o nouă propunere indedită. Mai exact, edilul este încurajat să apeleze la persoanele cu puteri paranormale pentru a soluționa această problemă.

Propunerea a venit din partea profesorului Lorin Fortuna, desemnat sâmbătă cetățean de onoare a Timișoarei pentru meritele deosebite avute în lupta pentru libertate din decembrie 1989. Acesta a luat cuvântu pe scena de la Fiarmonică, unde a avut loc festivitatea, și i-a sugerat primarului Nicola Robu să încerce și varianta stârpirii păsărilor cu ajutorul perosnaor cu puteri paranormale.

Acestea nu sunt, însă, singurele propuneri indedite pe care revoluționarul le face. Acesta mai vrea schimbarea sistemului de votare într-unul meritocratic, în cadrul căruia să poată vota doar persoanele care primesc acest drept din partea unei comisii specializate. Mai mult, Fortuna a cerut reintroducerea pedepsei cu moartea şi acordarea de circumastanţe atenuante persoanelor care au furat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*