Ultimele stiri

Ostropel de pui

ostropel de pui

Ingrediente

4 pulpe de pui mai mici
1 ceapă
2 cartofi
1 pahar vin alb
1 ceşcuţă de cafea cu paste rotunde
100 g fasole verde
3 linguri pastă de tomate
4 căţei de usturoi
2 linguri ulei
sare
piper
boia iute

Mod de preparare

Pulpele se spală, se usucă cu hârtie absorbantă, se prăjesc în ulei încins, se scot şi se păstrează calde. În uleiul în care au fost prăjite se căleşte ceapa dată pe răzătoarea mare.
Se stinge cu vin, se adaugă două căni cu apă, cartofii tăiaţi cuburi, fasolea verde şi se condimentează cu sare, piper şi boia, după gust.

Se lasă să fiarbă 15-20 de minute, se adaugă pasta de tomate diluată cu puţină apă, pulpele de pui şi se mai fierbe 10 minute. Pastele se fierb separat conform instrucţiunilor de pe pachet, se clătesc bine şi se ţin la cald.

Când totul este fiert se adaugă pastele, se mai lasă câteva clocote şi se opreşte focul. Se adaugă usturoiul pisat şi se serveşte, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*