Ultimele stiri

Ouă la tigaie cu avocado şi roşii

oua cu avocado

Ingrediente: 2 roşii tocate, 1 avocado, sare şi piper, după gust, 4 ouă.

Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul. Sparge ouăle şi pune-le individual, la temperatura camerei, în timp ce continui reţeta. Unge o tigaie la foc mediu cu ulei, adaugă roşiile, şi găteşte-le la foc mediu. Când roşiile sunt gata, decojeşte avocado, taie-l în jumătate, iar fiecare jumătate în 5 felii. Când nu mai ramane deloc zeamă în tigaia cu roşii, micşorează focul şi aranjează feliile de avocado în tigaie, precum spiţele unei roţi. Pune, cu grijă fiecare ou între 2 felii de avocado. Asezonează cu sare şi piper. Pune tigaia în cuptorul preîncălzit, şi las-o pentru 10-12 minute, până când albuşul este destul de tare, iar gălbenuşurile sunt pe placul tău. Seveşte fierbinte, alături de pâine integrala de grâu, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*