Ultimele stiri

Pască cu vişine şi merişoare

pasca cu visine si merisoare

Ingrediente: 200 g brânză de vaci, 150 g zahăr, 3 ouă, 400 g făină, 50 g unt topit, 1 cană jumătate de lapte, 1 praf de copt, esenţă de vanilie, 200 g vişine congelate, 30 g merişoare, coajă de portocală.

Preparare

Făina se amestecă cu praful de copt şi jumătate din cantitatea de zahăr. Cealaltă jumătate de cantitate de zahăr se amestecă cu ouăle, esenţa de vanilie, coaja de portocale, după care adăugăm brânza de vaci şi merişoarele.
Peste făină se adaugă untul topit, laptele şi compoziţia de brânză, se amestecă bine până se încorporează toate ingredientele.

O formă de silicon se unge cu unt, se toarnă compoziţia, iar vişinele se curăţă de sâmburi şi se pun jumătăţi deasupra. Se dă la cuptor la foc mediu pentru 45-60 minute. Se pudrează cu zahăr pudră, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*