Ultimele stiri

Paste cu ton și măsline

paste cu ton si masline

Ingrediente:

300 g paste fusilli
100 g măsline verzi fără sâmburi
100 g măsline negre fără sâmburi
2 roşii mari
câteva frunze de salată verde
1 cutie ton bucăţi
sare
piper
3-4 linguri ulei de măsline
zeama de la o lămâie

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Se lasă opt minute, se clătesc cu apă rece, se scurg bine, după care se pun într-un castron. Roşiile se curăţă de seminţe, se taie felii subţiri sau cubuleţe şi se pun peste paste. Se adaugă ambele tipuri de măsline şi tonul scurs de zeamă. Se face un dressing din ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper, după gust, şi se asezonează salata. Se amestecă salata uşor şi se pune pe un platou pe care se aşază frunze de salată verde, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*