Ultimele stiri

Peşte cu paste

peste cu paste

Ingrediente: 4 fileuri de ton (sau alt peşte preferat), 300 g paste (melcişori), 100 g unt, 3 ardei graşi (roşu, galben, verde), 3-4 căţei de usturoi, 7-8 roşioare cherry, 3 linguri smântână, 2 linguri zeamă de lămâie, sare, piper, frunze de busuioc.

Mod de preparare:

1. Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, scurge-le de apă şi aşază-le într-o formă termorezistentă unsă cu unt.

2. Adaugă ardeii curăţaţi de seminţe, tăiaţi bucăţele, căţeii de usturoi feliaţi şi roşioarele. Deasupra aşază fileurile de peşte.

3. Condimentează totul cu sare şi cu piper, după gust, adaugă smântâna şi restul de unt tăiat bucăţele.

4. Introdu tava în cuptorul bine încins pentru aproximativ 25 de minute. Serveşte cald, cu zeamă de lămâie şi garnisit cu frunze de busuioc, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*