Ultimele stiri

Peşte pane cu legume la cuptor

peste pane cu legume la cuptor

Ingrediente

4 bucăţi file de peşte
2 cepe
2 ardei graşi roşii
1 ardei gras verde
pătrunjel verde
1 lămâie
2 linguri pastă de tomate
1 ardei iute
100 ml vin alb
2 linguri ulei
sare
piper
4 linguri făină
2 ouă
2 linguri lapte
ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Peştele se spală şi se usucă cu prosoape absorbante. Ouăle se bat cu laptele, cu sare şi piper. Fileurile se trec prin amestecul de ou, prin făină, se prăjesc şi se scot pe hârtie absorbantă.

Ardeii graşi şi ceapa se taie julien şi se călesc în două linguri de ulei. Se adaugă ardeiul iute tocat mărunt, vinul, pasta de tomate şi se lasă câteva minute pe foc. Se condimentează cu sare şi piper.

Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşază 3/4 din amestecul de ardei, peştele şi deasupra ardeiul rămas. Se introduce vasul la cuptor pentru 15-20 de minute. Se ornează cu pătrunjel şi se serveşte cu felii de lămâie, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*