Ultimele stiri

Piept de pui cu sos de muştar

piept de pui cu sos de mustar

Ingrediente pentru reţeta de piept de pui cu sos de muştar:

250 g piept de pui
30 g rucola
50 g roșii cherry
100 g boabe de muștar
20 g oțet balsamic
1 linguriță muștar simplu
20 g smântână
1 linguriță zeamă de lămâie
ulei

Mod de preparare al reţetei de piept de pui cu sos de muştar:

Frigi pe grătarul încins pieptul de pui asezonat, în prealabil, cu sare și piper. Îl dai deoparte, ca să se relaxeze fibra, apoi îl tai julien. Combini smântâna, într-un vas, cu boabele de piper, lingurița de muștar și oțetul balsamic. Ții la foc mic până când se încălzește smântâna, amestecând continuu. Dai deoparte.

Între timp prepari o salată din rucola și roșii cherry. Asezonezi cu sare, piper, puțin ulei de zeamă de lămâie. Servești pieptul de pui alături de salată și însoțit de sosul de muștar, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*