Ultimele stiri

Pizza cu fructe

pizza cu fructe

Ingrediente

2 pachete croissante îngheţate
360 g cremă de brânză, la temperatura camerei
1/3 cană zahăr
¾ linguriţă esenţă de vanilie
fructe asortate pentru topping

Mod de preparare

Încinge cuptorul la 375 grade F.
Derulează foitajele şi aşază-le într-o tavă pentru copt, asigurându-te ca nu rămân spaţii neacoperite în tavă. Introdu tava la cuptor şi las-o pentru 10-13 minute, până când blatul de croissant se umflă şi se rumeneşte. Scoate tava din cuptor şi asigură-te că se răceşte complet.

Folosind un mixer electric, bate crema de brânză la viteză medie pentru 2-3 minute. Adaugă treptat zahărul, apoi amestecă compoziţia cu esenţa de vanilie. Folosind o spatulă, întinde uniform crema peste blatul de croissant rece. Ornează cu fructe, după preferinţe.

Se serveşte imediat, sau după ce se lasă la frigider pentru 2 zile, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*