Ultimele stiri

Pizza cu sardele, ouă şi spanac

pizza cu sardele

Ingrediente

Pentru blat

3 ceşti făină
1 pliculeţ drojdie uscată
2 linguri ulei
1/2 linguriţă sare
1 lingură zahăr
1 ceaşcă apă caldă

Pentru umplutură

4 ouă
100 g spanac congelat
1 cutie sardele în ulei

Cum se prepară

Pentru blat, se amestecă făian, sarea, zahărul, drojdia, uleiul şi apa caldă. Se frământă bine şi se lasă deoparte 10 minute.

Între timp, se scurg sardelele de ulei şi se bat ouăle ca pentru omletă. În ouă se adaugă spanacul decongelat şi scurs. Se întinde foaia de aluat, se aşază în tavă şi se toarnă uşor amestecul de ouă şi spanac. Se dă la copt şi după 15 minute se adaugă şi sardelele bine scurse. Se mai lasă 5 minute la cuptor, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*