Ultimele stiri

Plăcintă cu ardei

placinta cu ardei

Ingrediente:

Pentru blat: 340 g făină, 250 g margarină, 100 g apă amestecată cu o lingură de oţet.

Pentru umplutură: 200 g brânză telemea, 2 ouă, 3 linguri seminţe de susan, 1 ardei gras roşu, 1 ardei gras galben, 5 ciuperci.

Preparare:

Ingredientele pentru blat se amestecă bine. Aluatul format se lasă la rece câteva ore, eventual de pe o zi pe alta. Brânza se rade şi se amestecă bine cu ouăle. Apoi se întinde o foaie groasă de aluat de doi centimetri, la dimensiunile tăvii în care se va coace. Se pune în tava unsă şi tapetată cu făină. Peste foaie se pune un strat de brânză şi, peste aceasta, felii de ardei roşii şi galbeni şi ciupercile tăiate mărunt. La final, se presară un strat de susan şi se dă la cuptor 40 de minute, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*