Ultimele stiri

Premierul, chemat la Cotroceni. Președinția dezvăluie care a fost subiectul discuțiilor

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta s-au întâlnit ieri la Palatul Cotroceni. După discuţii, şeful Guvernului a anunţat pe o reţea de socializare că a mers la şeful statului pentru a-i face urări de „La mulţi ani!”. Spre seară, Președinția a anunțat care a fost subiectul discuțiilor: Legea bugetului de stat și suplimentarea bugetului Apărării, informează Digi24.ro.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a primit luni, 29 decembrie a.c., la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, cu care a discutat despre bugetul de stat și alocarea suplimentară de 0,3% din PIB pentru Ministerul Apărării. Acest subiect se va afla în curând pe agenda discuțiilor la nivelul Uniunii Europene”, a anunțat Administrația prezidențială.

Detaliile au fost date după ce tot Administrația Prezidențială a anunțat că președintele a promulgat Legea bugetului pe 2015, după ce aceasta a fost declarată constituțională.

Administraţia Prezidenţială a precizat, anterior, prin intermediul unui comunicat de presă, că la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, luni şi marţi au loc, la Palatul Cotroceni, o serie de întâlniri ale şefului statului cu miniştrii Gabriel Oprea, Mircea Duşă şi Bogdan Aurescu.

Potrivit sursei citate, ”la invitaţia preşedintelui României, Klaus Iohannis se desfăşoară, luni şi marţi, la Palatul Cotroceni, o serie de întâlniri între preşedinte şi miniştrii Afacerilor Interne, Apărării Naţionale şi de Externe.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*