Ultimele stiri

Pui cu fasole verde

pui cu fasole verde

Ingrediente

4 copane de pui

500 g fasole verde

3 linguri ulei

1 ceapă mare

2 roșii bine coapte

2 linguri pastă de roșii

3 căței de usturoi

mărar

pătrunjel verde

sare

piper

Rumeneşti carnea pe toate părţile, adaugi ceapa tocată mărunt, o ceaşcă de apă caldă (sau supă de legume) şi laşi să fiarbă, la foc mic, cu capac, până când carnea este bine pătrunsă. Între timp, fierbi păstăile de fasole verde în apă cu sare, scurgi apa şi pui fasolea peste carne. Pui roşiile curăţate de pieliţe, tăiate cubuleţe, usturoiul zdrobit, sare şi piper, după gust. Laşi totul să fiarbă 15 minute.

Adaugi pasta de roşii, verdeaţa tocată mărunt şi după 2-3 clocote mâncarea este gata pentru servit. După gust, o poţi servi cu rozmarin, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*