Ultimele stiri

Roşii umplute

rosii umplute

Ingrediente
2 roşii
150 g şuncă
1 castravete
1 ardei gras galben
1 fir ceapă verde
2 ouă fierte
100 g iaurt
pătrunjel
sare

Preparare

1.    Speli roşiile, tai un capac deasupra şi le scoţi miezul cu o linguriţă. Le presari cu sare şi le laşi să se scurgă. Tai cubuleţe mici şunca, ardeiul, castravetele şi ouăle. Păstrezi două feliuţe de ou pentru decor. Toci mărunt ceapa şi pătrunjelul, păstrând câteva frunzuliţe de pătrunjel pentru decor.

2.    Amesteci toate ingredientele cu iaurt, potriveşti de sare şi umpli roşiile.

3.    Decorezi roşiile cu felie de ou şi frunzuliţe de pătrunjel, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*