Ultimele stiri

Salată de macaroane cu carne de curcan

salata de macaroane cu carne de curcan

Ingrediente: 500 g macaroane scurte, 200 g carne de curcan, 2 linguri ulei, 1 salată verde, 3 fire ceapă verde.

Pentru sosul vinegretă: 3 linguri zeamă de lămâie, 2 linguri ulei, sare, piper.

Preparare: Taie carnea de curcan fâşii, pudreaz-o cu puţină sare şi rumeneşte-o cu 2 linguri de ulei. După ce s-a rumenit, las-o deoparte să se răcească. Fierbe macaroanele „al dente“, în apă cu sare, scurge-le de apă şi aşază-le într-o salatieră mare. Adaugă carnea de curcan rumenită, salată ruptă fâşii şi ceapa verde tăiată rondele. Într-un castronel, bate uleiul, zeama de lămâie, sarea şi piperul (după gust), apoi toarnă sosul peste ingredientele din salatieră. Amestecă uşor şi serveşte imediat, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*