Ultimele stiri

Salată de paste cu ton

salata de paste cu somon

Ingrediente:

300 g paste
200 g somon
2 ciuperci
2 roşii
3 fire ceapă verde
200 g smântână
2 căţei de usturoi
2 linguri ulei
1/2 legătură mărar
sare
piper

Mod de preparare:

Somonul se presară cu sare şi piper, se rumeneşte cu o lingură de ulei şi se taie bucăţi potrivite. Într-o tigaie se călesc în ulei ciupercile tăiate felii, iar pastele se fierb în apă clocotită cu sare 10 minute, apoi se scurg şi se trec sub jet de apă rece. Se taie ceapa verde bucăţi şi se amestecă cu roşiile tăiate felii, cu pastele, cu somonul şi ciupercile călite. Se prepară un sos din smântâna amestecată cu usturoiul pisat şi mărarul tocat. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se toarnă sosul peste salată. salata de paste cu somon, se condimentează cu sare şi piper ­dacă mai este nevoie şi se amestecă, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*