Ultimele stiri

Salată de vinete coapte

salata de vinete coapte

Ingrediente:

1 vânătă mare
suc de la ½ lămâie
5 linguri ulei de măsline
2 căţei de usturoi zdrobiţi
2 linguri de oţet

Preparare:

Coci vânăta pe foc deschis (nu în cuptor, căci nu mai are acelaşi gust) şi după ce s-a copt o cureţi de coaja arsă. Într-un castron pui miezul vinetei, sare şi suc de lămâie şi amesteci bine, de preferat cu mixerul. Adaugi uleiul, usturoiul şi oţetul amestecând continuu până obţii o pastă asemenea unui piure. Serveşti salata de vinete coapte, după gust şi imaginaţie, ori în coşuleţe din roşii, ori în castronele cu pâine prăjită alături, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*