Ultimele stiri

Şalău cu sos de ouă

salau cu sos de oua

Ingrediente: 4 fileuri de şalău, 1 lingură ulei, 1 lingură zeamă de lămâie, sare, piper.

Pentru sos: 4 ouă fierte tari, 1 linguriţă cu muştar, 50 ml ulei, 2 linguri zeamă de lămâie, 1 ceapă verde, pătrunjel verde, sare, piper.

Mod de preparare: Speli şi tai peştele, îl condimentezi cu sare şi piper, îl ungi cu ulei şi zeamă de lămâie şi înfigi fiecare bucată pe beţele ude de frigărui. Le prăjeşti. Cureţi ouăle, scoţi gălbenuşurile de la două dintre ele şi le zdrobeşti cu furculiţa. Adaugi sare, piper, muştar şi uleiul turnat în fir subţire, ca la maioneză. La sfârşit adaugi zeama de lămâie şi ceapa rondele. Torni sosul deasupra peştelui fript, presari piper proaspăt râşnit, aşezi celelalte două ouă tăiate şi aduci la masă cu verdeaţă, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*