Ultimele stiri

Spaghete cu cârnaţi, ciuperci şi spanac

spaghette

Ingrediente

200 g spaghete
1 375 g cârnaţi
2 căţei de usturoi, mărunţit
2 linguri ulei de măsline
1 caserolă mică de ciuperci albe
2 legături mari de spanac
sare şi piper, după gust
1 borcan mare de sos Marinara
2 căni brânză răzuită

Mod depreparare

Fierbe apă într-o oală mare. Pune spaghetele şi lasă-le la fiert. Într-o tigaie mare, pune cârnaţii tăiaţi rondele şi pune-o pe foc. Adaugă usturoiul şi mai lasă pentru 1 minut. Pune compoziţia deoparte.

Pune uleiul de măsline şi sotează ciupercile până când se rumenesc. Adaugă spanacul şi găteşte până când este gata. Asezonează cu sare şi piper. Scurge spaghetele. Amestecă cu sosul Marinara, cârnaţii şi legumele.

Pune spaghetele la cuptor. Acoperă cu brânză şi lasă la cuptor până când se topeşte brânza, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*