Spaghete cu piept de pui şi ciuperci
Ingrediente:
300 g spaghete
Pentru sos:
200 g piept de pui
200 g ciuperci
200 g fasole verde
200 g smântână
1 lingură făină
2 linguri ulei
sare
piper
2 roşii cherry şi mărar pentru decor
2 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Speli ciupercile şi le tai. Fasolea o tai bucăţi, iar pieptul, cubuleţe. Rumeneşti carnea în ulei, adaugi ciupercile, fasolea verde, usturoiul tăiat felii şi puţină apă. Le căleşti 15 minute, după care torni smântâna amestecată cu făina, dai sosul în câteva clocote şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, le treci sub jet de apă rece şi le amesteci cu puţin ulei. Formezi cu furculiţa trei „cuiburi” de paste de porumb pe un platou şi torni sosul. Presari mărar tocat, puţin piper măcinat şi decorezi spaghetele cu piept de pui şi ciuperci cu roşiile cherry tăiate în patru, scrie Click.
Scrie un comentariu