Ultimele stiri

Steluţe picante

stelute picante

Ingrediente

250 g margarină
50 g caşcaval
1 linguriţă ulei de măsline
250 g făină
1 linguriţă oţet
5 linguri sifon
½ linguriţă sare
1 ou pentru uns

Mod de preparare

Pui făina într-un castron, adaugi margarina bucăţele şi amesteci cu ajutorul unei furculiţe.

Adaugi caşcavalul ras, uleiul, oţetul, sarea şi sifonul. Frămânţi cu mâna,15-20 de minute, până când vei obţine un aluat uniform.

Dai la rece 30 de minute, apoi întinzi o foaie pe planşetă şi decupezi steluţe cu ajutorul unei forme. Le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Le ungi cu ou şi le coci la foc potrivit, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*