Ultimele stiri

Supă-cremă de dovlecei

supa-crema de dovlecei

Ce ai nevoie
› 3 dovlecei, tăiaţi cubuleţe
› 2 cartofi, tăiaţi cubuleţe
› 2 cepe, tocate
› 500 ml supă de găină
› sare › piper › 50 ml smântână
› 3 căţei de usturoi, tăiaţi mărunt
› 2 linguri ulei › 2 linguri de unt

Cum se prepară
Pui uleiul şi untul într-un vas şi căleşti legumele. Amesteci şi stingi cu supa de găină. Când legumele sunt fierte, le scoţi şi păstrezi zeama. Mixezi compoziţia cu blenderul vertical şi dacă e cazul mai torni din lichidul în care au fiert. Condimentezi cu sare şi piper, apoi adaugi smântâna, mai dai câteva clocote şi poţi servi supa cu felii de pâine prăjită ori crutoane, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*