Ultimele stiri

Supă Minestrone

supa Minestrone

Ingrediente

2 linguri ulei
1 ceapă
2 căţei usturoi
1 morcov
1 ţelină
1 gulie
1 mână paste
1 dovlecel
100 g mazăre
250 g cartofi
½ ardei gras
250 ml pulpă de roşii
150 g fasole fiartă
5 frunze busuioc
½ linguriţă piper
1 linguriţă sare
4 căni apă

Mod de preparare

În uleiul încins căleşti ceapa, adaugi morcovul, ţelina și gulia tăiate cubuleţe. Lași la călit, amestecând din când în când, circa 10 minute. Adaugi usturoiul
strivit şi mai căleşti un minut. Torni pulpa de roșii şi 4 căni de apă. Potrivești gustul de sare și piper şi lași să fiarbă încă 10 minute.

Adaugi mazărea, dovlecelul (cu coajă) tăiat felii şi apoi fiecare felie în patru, fasolea scursă de apă, ardeiul tăiat mărunt, pastele şi cartofii cubulețe. Ții la fiert încă 30 de minute. Presari busuiocul și stingi focul. Poți servi cu parmezan sau cașcaval ras, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*